با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ميلكشِيك (به انگليسي: Milkshake)؛ به معني شيرِ زدهشده) گونهاي نوشيدني شيرين خنك است كه معمولاً از شير، بستني، يا آيس ميلك، طعم دهندهها و يا شيرين كنندههايي مانند باتر اسكاچ، كارامل، سس شكلات، يا شهد ميوه درست ميشود.
رستورانها و بارها معمولاًميلك شيك را «دستساز» و با چند اسكوپ بستني و شير، در مخلوطكن درست ميكنند اما بسياري از رستورانهاي فستفود، ميلك شيك را در دستگاه ميلكشيكساز درست ميكنند.
يكي از خوشمزه ترين نوع حلواحلواي شير است كه به راحتي نيز تهيه مي شود...
نشاسته را در 4 ليوان آب سرد حل ميكنيم و آن را از صافي رد ميكنيم. * بعد آرد برنج را در شير حل ميكنيم. آن را هم از صافي رد ميكنيم( توجه داشته باشيد كه شير بايد سرد باشد).
* سپس شكر، نشاستهي حل شده و محلول آرد برنج و شير را با هم مخلوط ميكنيم و در ظرفي ميريزيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم. بايد آن را مرتب هم بزنيم تا ته نگيرد و مايه به جوش آيد و غليظ شود.
* بعد گلاب را به آن اضافه ميكنيم. زمان هم زدن وقتي خط قاشق روي آن محو نشد( يعني غليظ شد) آنگاه آن را از روي آتش بر ميداريم.
ك دسر شكلاتي بسيار لذيذ كه با كمترين مواد و به مراتب سريع تر از هر موس شكلات ديگري آماده مي شود
مواد لازم آسانترين موس شكلات دنيا
شكلات تلخ و شيرين 1 پيمانه شير ½ پيمانه سفيده تخم مرغ 3 عدد بزرگ شكر 3 قاشق غذاخوري خامه زده شده شيرين (براي تزيين) به مقدار لازم
طرز تهيه آسانترين موس شكلات دنيا
در يك قابلمه كوچك، شير و شكر را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شده و شكر كامل حل شود. نمي گذاريم بجوشد. شكلات ها را ريز خرد كرده، داخل مخلوط كن مي ريزيم و شير داغ را به آن اضافه مي كنيم. حدود يك دقيقه مخلوط مي كنيم تا شكلات آب شود. سفيده تخم مرغ را اضافه مي كنيم و با درجه بالا يك دقيقه يا بيشتر مخلوط مي كنيم تا مايه سبكي حاصل شود. موس را داخل فنجان ها مي ريزيم و 3 تا 4 ساعت در يخچال مي گذاريم. هنگام سرو كردن، مقداري خامه زده شده روي آن ها مي ريزيم و با مواد دلخواه تزيين مي كنيم.
نكات تكميلي در مورد آسانترين موس شكلات دنيا آسانترين موس شكلات دنيا جزو دسر - كرم و موس ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه آسانترين موس شكلات دنيا را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
ژله هندوانه يكي از انواع دسرهاي زيبا و خوشمزه ويژه شب يلداست كه به راحتي و با استفاده از 3 نوع ژله و بستني وانيلي تهيه ميشود. شما ميتوانيد اين دسر خوشمزه را در اندازههاي مختلف و با قالبهاي متفاوت تهيه كنيد اما در صورتي كه بخواهيد يك دسر به صورت برشهاي مثلثي (قاچ هندوانه) و تك نفره داشته باشيد، بهتر است از قالب ناوداني استفاده كنيد. در ادامه طرز تهيهژله هندوانه ايي را به شما آموزش خواهيم داد.
براي تهيه ژله هندوانه ابتدا ژله قرمزرنگ را با 1.5 ليوان آب جوش به روش بن ماري و روي بخار آب حل كنيد. سپس صبر كنيد تا كمي خنك شود. بعد از خنكشدن ژله قرمز، دو قاشق بستني وانيلي آبشده به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. حالا ژله را داخل قالب ناوداني ريخته و داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد. بهتر است ارتفاع ژله قرمز حدود 1.5 سانت باشد. وقتي ژله قرمز بست، همين كار را براي ژله آلوئهورا انجام دهيد يعني؛ يك بسته ژله آلوئهورا را با 11 ليوان آب جوش به همان روش بن ماري حل كرده و بعد از سردشدن با نصف ليوان بستني وانيلي آبشده تركيب كنيد. از اين تركيب، به مقدار كمي روي ژله قرمز رنگ بريزيد. اين لايه قرار است قسمت سفيدرنگ بين هندوانه و پوست آن باشد. بعد از نيمبندشدن ژله آلوئه ورا در يخچال، ژله سبز را با 1.55 ليوان آب جوش مخلوط كرده و باز هم به همان روش حل كنيد و اجازه دهيد خنك شود. سپس يكي دو قاشق بستني وانيلي ذوبشده و يا خامه به آن اضافه كنيد تا كمي مات شود. سپس ژله سبزرنگ را نيز به همين روش تهيه كرده و روي لايه سفيد بريزيد تا قالب پر شود، بعد دوباره قالب را داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد. بعد از اينكه ژله هندوانه حدود 3 ساعت داخل يخچال باقي ماند و كاملا بسته شد، كف قالب را حدود 100-20 ثانيه داخل آب گرم نگه داريد تا ژله از قالب جدا شود. سپس ژله را درون سيني خيسشده برگردانيد و با چاقوي خيس برشهاي يك سانتي بزنيد. براي تخمههاي هندوانه نيز ميتوانيد از شكلات چيپسي يا تخم شربتي استفاده كرده و آنها را روي قسمت قرمز بچينيد.
ژله هندوانه خوشمزه و زيباي شما آماده است. شما ميتوانيد اين دسر زيبا را مخصوص شب يلدا تهيه كنيد و مهمانان خود را غافلگير كنيد. اميدواريم از اين آموزش استفاده لازم را ببريد.
اين دسر ساده اما خوشمزه دسر شكلاتي با توت فرنگي ، يكي از پرطرفدارترين دستور غذاهاي رمانتيك بوده است پس از آن لذت ببريد.
مواد لازم براي 8 نفر 150 گرم شكلات شيري 150 گرم شكلات تيره 150 گرم شكلات سفيد 750 گرم توتفرنگي درشت طرز تهيه قدم اول: يك سيني آشپزي را با ورقۀ آشپزي بپوشانيد. شكلات شيري را به قسمتهاي مساوي تقسيم كنيد و آنها را درون يك كاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهيد.
قدم دوم: يك-سوم از يك ماهيتابه را با آب پر كنيد. آن را با دماي زياد به نقطۀ جوش برسانيد. سپس دماي آن را كم كنيد. كاسۀ شكلات را بروي ماهيتابه قرار دهيد (نگذاريد كه كاسه با آب تماس داشته باشد). با يك قاشق فلزي هم بزنيد تا وقتي كه شكلات نرم شود.
قدم سوم: توتفرنگيها را ميبايست بشوريد و بگذاريد تا خشك شوند.سپس يك-سوم از توتفرنگيها را درون كاسۀ شكلات خود بزنيد. سپس آنها را درون سيني بگذاريد. همينكار را با شكلات تيره و سفيد هم تكرار كنيد و سپس سيني را در يخچال بگذاريد تا دسر شما آماده شود.
با طرز تهيه بستني سنتي در خدمتتون هستم، با ساخت بستني توي خونه ميتونيد تو گرماي فصل بهار و تابستان بستني خوش طعم و شيريني كه خودتون تهيه كرديد رو نوش جان كنيد و از خوردنش لذت ببريد. با اين آموزش جالب و زيبا كه براي شما قرار داده ام مي توانيد دسر بسيار خوشمزه ايي رادرست كنيد ...
بستني سنتي ايراني در صدر بستني ها قرار دارد و براي پذيرايي از مهمان ها بسيار مناسب است ..
اگر تمايل داريد كيك جشن ها و مراسم تولد عزيزانتان را در خانه تهيه كنيد و يك تزيين ساده و در عين حال زيبا و مجلسي داشته باشيد حتما با ما همراه شويد.. براي شما ويديوي اموزشيتزيين كيك را قرار داده ام و شما مي توانيد يكي از بهترين مدل هاي تزيين را ببينيد ...
ابتدا كيك را به دو يا سه قسمت تقسيم كرده.لايه ها را با خامه و مواد دلخواه روي يكديگر قرار داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و كاملا روي كيك را با آن بپوشانيد.
سپس مقداري ژله بريلو را با رنگ دلخواه مخلوط كرده و براي اينكه روكش ژله اي كيك طعم خوبي داشته باشد يك بسته ژله آماده را كه فقط با يك ليوان آب جوش حل شده را با بريلو كه به رنگ قرمز درآمده مخلوط كرده و به آرامي روي كيك ريخته و كيك را با گل مصنوعي و يك ريسه مرواريد پلاستيكي و نقل نقره اي خوراكي تزيين كنيد.
براي تهيهژله ميوه قالب را ابتدا با آب سرد بشوييد و بگذاريد آب آن خارج شود و كاملا خشك شود سپس به مدت 300 دقيقه در قفسه بالاي فريزر آن را قرار دهيد و بعد پرتقال و سيب را پوست بگيريدو هسته هاي آنها را در بياوريد و مكعبي ، مساوي خرد كنيد و قالب را از فريزر در بياوريد و ميوه هاي خرد شده را درون آن بريزيد و 30 دقيقه ديگر در فريزر فرصت دهيد بماند.در شير جوشي آب و شكر و اسانس و پودر ژلاتين را بريزيد و زير شعله اجاق را زياد كنيد تا مواد ژله ميوه اي بجوش بيايند.
خوب مواد را مخلوط كنيد تا پودر ژلاتين و شكر در يكديگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش كنيد و شير جوش را به كناري بگذاريد تا مواد خنك شود.
سپس قالبي كه ميوه ها درون آن است را از فريزر در بياوريد و مواد داخل شير جوش را روي ميوه ها بريزيد و قالب را مجددا در فريزر بگذاريد و به مدت 2 ساعت تامل كنيد تا ژله ميوه اي شما خوب حالت بگيرد.
در آخر قالب را در بياوريد و ژله ميوه اي آماده شده را در بشقابي بلوري برگردانيد تا جلوه بيشتر داشته باشد و براي تزيين ژله روي آن را با چند اسكوپ بستني يا شكلات يا خامه تزئين كنيد و نوش جان كنيد.
در آموزش هاي قبلي براتون طرز تهيه ژله نوشابه اي رو گفته بوديم . امروز مي خوايم يهژلهكمي متفاوت درست كنيم .. ژله داخل بطري نوشابه !در اين آموزش بطري نوشابه قالب ژله ما خواهد بود .ابتدا مواد ژله رو بايد آماده كنيم . براي اينكه ژله شما طبيعي تر و سوپرايزي جلوه كنه سعي كنيد از ژله هايي كه همرنگ نوشابه هاي موجود در بازار هستند استفاده كنيد .مثلا از ژله ليمو يا هر ژله سبز ديگه براي نوشابه اسپرايت ، از ژله پرتقال يا هر ژله نارنجي رنگ ديگه براي نوشابه نارنجي و از ژله نوشابه اي براي درست كردن ژله نوشابه مشكي ميشه استفاده كرداگه قصد درست كردن ژله نوشابه مشكي رو داريد دو روشي كه در اين آموزش براتون اومده رو بخونيد . شما ميتونيد از خود نوشابه هم در تهيه اين ژله استفاده كنيد .نكته اي كه در اينجا بايد بهش دقت كنيد اين هست كه براي تهيه اين ژله آب كمتري به كار ببريد . معمولا براي هر بسته ژله دو ليوان آب كافيه و شما براي اين دستور از يك ليوان و نيم آب استفاده كنيد .
بعد از آماده كردن مواد ژله به رنگ دلخواه ، سراغ يه بطري خالي نوشابه بريد . با كمك يه چاقو يا تيز تيغ يه برش طولي روي بدنه اون ايجاد كنيد و روي اين برش رو با چسب نواري كاملا محكم بپوشونيد .اين كار به خاطر اين هست كه بعد از بستن ژله شما راحت تر بتونيد بطري رو از ژله جدا كنيد .مواد ژله اگه گرم هست اجازه بديد تا خنك بشه سپس مواد رو به كمك قيف يا پارچ داخل بطري ريخته ، در بطري رو ببنديد و بطري رو به مدت 4 الي 5 ساعت داخل يخچال قرار بديد تا ژله كاملا بسته بشه .بعد از بسته شدن ژله چسب رو از بطري جدا كرده و از شياري كه روي بدنه بطري ايجاد كرديد آروم آروم بطري رو از ژله جدا كنيد .كاغذ روي نوشابه رو براي زيبايي بيشتر دور اون بپيچيد و در نوشابه رو هم در قسمت بالا قرار بديد تا ژله شما طبيعي تر به نظر بياد