با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
يك ميان وعده بسيار سالم و خوشمزه را با كيك پرتقال تجربه كنيد. آسانترين و ساده ترين روش براي تهيه ميان وعده كيك پرتقال را در سايت ما ياد بگيريد.
مواد لازم:
آرد 211گرم بكينگ پودر يك قاشق مرباخوري جوش شيرين نصف قاشق مرباخوري كره 211گرم شكر 211گرم تخم مرغ 4 عدد آب پرتقال نصف پيمانه پوست پرتقال رنده شده 2قاشق مرباخوري
مواد لازم براي تزئين روي كيك:
خامه غليظ يك و نيم پيمانه خاك قند يك و نيم پيمانه شكلات نيمه شيرين 151گرم كره 51گرم وانيل كمي
طرز تهيه:
فر را روي 171درجه سانتي گراد قرار دهيد. قالب مناسب را با كاغذ روغني آماده كنيد. آرد، بكينگ پودر و جوش شيرين را با هم الك كنيد و كنار بگذاريد. كره و شكر را هم بزنيد تا سبك شود. مواد خيس را با مواد خشك مخلوط كنيد و در قالب بريزيد و در فر قرار دهيد تا به مدت 25-21 دقيقه بپزد. پس از پخت از فر خارج كنيد، پس از 5دقيقه روي سيني پنجره دار قرار دهيد. براي روي كيك، كره و شكلات را در قابلمه ذوب كنيد و سپس بگذاريد خنك شود. براي تهيه خامه، كمي وانيل و خاك قند خامه را هم بزنيد تا فرم بگيرد. شكلات ذوب شده را اضافه كنيد و هم بزنيد. كيك را به دو قسمت تقسيم كنيد، خامه را بين 2قسمت بريزيد و سپس به طور دلخواه روي كيك را با باقي مانده خامه تزئين كنيد.
خندوانه نام برنامهاي تلويزيوني به كارگرداني و اجراي رامبد جوان است كه در هر قسمت با چهرههاي سرشناس سينما، تلويزيون، ورزش سياست و مانند آن در مورد خنده و شادي گفت و گو ميكند. خندوانه يكي از پر مخاطبترين برنامههاي تلويزيوني ايران محسوب ميشود.
اين برنامه از هنرمندانِ محبوب و معروفِ ديگري نيز بيبهره نمانده[۶] و هفتهاي چند شب يك خنداننده به برنامه ميآيد. همچنين، مهمانان ديگري از ميان افراد موفق جامعهٔ ايراني نيز دارد. اين برنامه به برترين لبخند، تنديس بهيادماندني برنامه را تقديم ميكند و ميهمانان برنامه ۱۰ثانيه به دوربين لبخند ميزنند.
طول عمر كوتاه باتري يكي از مشكلات اصلي گوشيهاي هوشمند است. حداقل روزي يكبار مجبور به شارژ گوشي هوشمند خود ميشويم. اما چگونه ميتوان اين مقدار شارژدهي دستگاههاي موبايل را افزايش داد؟ در ادامه به چند راه مختلف برايافزايش عمر باطريگوشيهاي هوشمند خواهيم پرداخت
محدود كردن اجراي برنامهها در پسزمينه هر اپليكيشني كه در پسزمينه گوشي شما در حال اجرا باشد، از انرژي باتري استفاده ميكند. اين به معني خالي شدن سريع باتري است. زماني كه ما يك برنامه را ميبنديم، تنها از آن خارج شدهايم و اين اپليكيشن هنوز براي بررسي اطلاعات جديد، تماشاي فعاليتهاي شما و پينگ سرور خود در پسزمينه در حال اجراست. خوشبختانه اندرويد به صورت خودكار پس از مدتي استفاده نشدن از برنامه، آن را به طور كامل خواهد بست اما ما كنترل كاملي بر گوشي هوشمند خود ميخواهيم و دوست نداريم شارژ باتري دستگاه براي فعاليتهايي در پسزمينه هدر رود.
- ماسك بادام براي روشن تر كردن پوست دو عدد بادام در داخل شير بريزيد و هنكام خواب به صورت خود بماليد.
2- ماسك روغن بادام و موم براي تقويت پوست مواد لازم:
14 گرم موم سفيد
84گرم روغن بادام
28 گرم لانولين
28 گرم گلاب
طرز تهيه و استفاده: موم سفيد و لانولين را روي بخار آب گذاشته تا با هم آميخته شوند بعد روغن بادام و گلاب را به آرامي در آن ريخته و هم بزنيد تا مخلوط شود. اين كرم را در ظرف در بسته اي بريزيد و هر روز از آن براي نرمي و تقويت پوستتان استفاده كنيد.
يكي از مهم ترين قسمت هاي آرايش و ميكاپ چشم انتخاب رنگ آرايش است و نكته مهم در اينجا انتخاب درست رنگ آرايش با توجه به رنگ جشم است : رنگ آرايش مناسب چشمان شما چيست ؟ انتخاب درست رنگ آرايش با توجه به رنگ جشم است
نقش تعيينكننده چشم در زيبايي و جذابيت آرايش، اصل غير قابل انكاري است و شكي در آن نيست اما يك آرايش خوب و شيك چشم، زماني كاملتر و بهتر ميشود كه باتوجه به رنگ چشم خودتان دست به انتخاب رنگ سايه، خط چشم و… بزنيد. آرايشگران به اين نكته دقت ميكنند اما بد نيست خود شما هم بدانيد كه باتوجه به رنگ چشمتان چه نوع آرايشي را انتخاب كنيد. الهه حسيني، كارشناس آرايشگري و ميكاپ در اين شماره با ماست تا شما را براي يك آرايش بينقص چشم راهنمايي كند.
طرز تهيه ي كيك تخته ايي همون كيك ساده س با يه دستور معمولي كه تو قالب مستطيلي سيني مانند ريخته ميشه و برشهاي كيك صاف بهتون ميده.
تخم مرغ 8 عدد شكر 2 و نيم ليوان روغن مايع 1 و نيم ليوان بيكينگ پودر 1 ق غ وانيل يك ششم ق چ شير 2 ليوان آرد 4 ليوان سر صاف
فر رو روشن كنين. زرده و سفيده رو جدا كنيد. روغن رو با شكر بزنيد تا كرمي بشه. زرده و وانيل و بيكينگ پودر رو جداگانه بزنيد تا سفت و تقريبا سفيد بشه و بعد به مخلوط روغن و شكر اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط بشه. شير رو به مواد اضافه و هم بزنيد و بعد كم كم آرد الك شده رو اضافه كنيئ ولي خيلي هم نزنين. بعد تو يه ظرف ديگه سفيده رو انقدر بزنيد تا پفي و سفيد بشه و اگه ظرفو برگردونين نريزه. حالا سفيده رو مواد اضافه كنيد و با ليسك آروم دوراني هم بزنيد تا مخلوط بشه نه زياد كه پفش بخوابه. حالا موادتون رو بريزيد تو قالب كه از قبل روغني و آرد پاشي شده و تو فر با درجه 160 درجه تا حدود يك ساعت بپزه. وقتي كيكتون خنك شد برش بديد و از قالب جدا كنين. اگه دوست داشتين ميتونين يه ليوان كشمش پلويي شسته و خشك شده هم بهش اافه كنين كه من خودم خيلي دوست دارم اما يادم رفت كشمش بريزم.
يطرز تهيه : اول از همه بگم من به جاي كره يا مارگارين از روغن جامد استفاده كردم. البته روغنم از اين مقدار يك قاشق بيشتر ريختم. كره و پودر قند و وانيل را داخل كاسه مي ريزيم و با همزن مي زنيم تا نرم و حجم دار شود.آرد و نشاسته ذرت و پودر كاكائو را روي بقيه مواد الك مي كنيم و با همزن در حدي كه مخلوط شوند مخلوط مي كنيم.
خمير را داخل قيف مي ريزيم و روي سيني فر كه كمي چرب كرديم شكوفه ميزنيم و كمي پسته يا كنجد روي آن مي ريزيم و مي گذاريم داخل فر 175 درجه به مدت تقريبي 10 دقيقه.
البته اين خميرش يك كم سفت است من با اين كه يك قاشق روغن اضافه تر ريختم ولي باز هم سفت بود به نظرم مي شود با قالب شيريني هم قالب زد. ولي مزه اش كه خيلي خوشمزه بود مزه اش يك جورايي مثل شيريني برنجي كاكائويي بود .
لذت يك جشن تولد خانوادگي و صميمي خاطرات شيريني را در ذهن مي سازد كه اگر اصلي ترين خوراكي آن كه همان “كيك تولد” است ساخته دست خودمان باشد به ياد ماندني تر هم خواهد شد.
ابتدا آرد را با بكينگ پودر يك بار الك مي كنيم . شكر و تخم مرغ را در ظرفي ريخته و با چنگال خوب مي زنيم تا خوب سفت و سفيد شوند. روغن و شير و آرد و بكينگ پودر را به مخلوط شكر و تخم مرغ اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. قالب كيك را چرب كرده و كمي آرد به كف و اطراف ظرف مي ريزيم, مايه كيك را در قالب مي ريزيم سپس فر را گرم كرده و به مدت نيم ساعت كيك را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار مي دهيم تا كاملا پخته شود. بعد از پخت كامل و سرد شدن با خامه تزيين ميكنيم. نكات تكميلي در مورد كيك تولد كيك تولد جزو كيك و شيريني - انواع كيك ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 10 دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقيقه ميباشد . كيك تولد را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب ميباشد .
شينيون چيست؟ شينيون در زبان انگليسي Chignon به معناي گيسو و يا موي پرپشت است.شينيون اينگونه كه در زبان فارسي و در ميان آرايشگران و بانوان رايج است به معناي فرم دادن و جمع كردن موي سر به صورتي خوش فرم و زيباست.
براي اين نوع فرم دادن به موي سر گاهي از ابزار و وسايل خاصي استفاده ميشود كه ممكن است ساده و در دسترس و يا حرفه اي و غير معمول باشد. از ابزار ساده شينيون ميتوان به كش سر، گيره سر، تل سر، تور شينيون٫ كليپس مو و موارد مشابه اشاره كرد. از ابزار حرفهاي و پيشرفته شينيون ميتوان به انواع بيگودي، تورهاي نامرئي، گير مويي، پروتزهاي اسفنجي، موهاي دسته اي اضافه، چوب شينيون و موارد اينچنيني اشاره كرد.
با تغييرات در معيارها و ملاكهاي زيبايي در هر دوره تاريخي نوع خاصي از مدل مو و شينيون ترويج پيدا ميكند و در اصطلاح “مد” ميشود. حتي در بعضي از دوره ها در دو دهه اخير به طور كلي از محبوبيت شينيون كاسته شده و بانوان تمايل به داشتن موي باز با حالتي خاص ( مثلا موي باز فر در دهه هفتاد ميلادي و يا موي صاف و باز در اواخر دهه ۹۰) داشته اند. و يا در دوره اي از دهه هشتاد ميلادي صرفا به موي كوتاه علاقه مند بوده اند. در اين دوران شينيون جايگاه ويژه اي نداشته است.
اگر شما از ان دسته از افرادي هستيد كه زيبايي برايتان مهم است به شما پيشنهاد مي دهم كه ويديوي اموزشيمدل بستن شال و روسري را كه برايتان قرار داده ام را ببينيد ...
اين اموزش بسيار جديد و زيب ست و مطمينا شما از ان خوشتون مياد .
ميوه آرايي ساده و زيبا با شكل هايي خلاقانه ميز پذيرايي در ميهماني ها و جشن هاي مختلف را زيباتر و به يادماندني تر مي كنند. در ادامه ايده هايي ساده و شيك براي تزيين ميوه را مي بينيد.
برايميوه ارايي زيبا تر بهتر است ويديوي پيشنهادي من را ببينيد .
شما مي توانيد با ديدن ويديوي انتخاب من يكي از زيبا ترين ويديو ها ي ميوه اراييراببينيد .. در اين ويديو اموزش ميوه ارايي به شكل گل رز به شما ياد داده مي شود ..
اميدوارم كه از ويديوي انتخابي من خوشتون بياد و از ان استفاده كافي را ببريد ...
سيد شهاب الدين حسيني تنكابني (زاده ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران) بازيگر سينما و تلويزيون، مجري، كارگردان و گوينده ايراني است.[۱] شهاب حسيني در سال ۱۳۸۷۷ با بازي در فيلم سوپر استار، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد جشنواره فيلم فجر را دريافت نمود.
شهاب حسيني در جشنواره فيلم كن ۲۰۱۶ با ايفاي نقش در فيلم فروشنده به كارگرداني اصغر سعيدي، توانست جايزه بهترين بازيگر مرد جشنواره فيلم كن را به خود اختصاص بدهد. همچنين او خرس نقرهاي بهترين بازيگر مرد جشنواره بينالمللي فيلم برلين ۲۰۱۱ را بههمراه گروه بازيگران فيلم جدايي نادر از سيمين كسب كرد.
شهرزاد مجموعهاي نمايشي محصول سال ۱۳۹۴–۱۳۹۳ در ۲۸ قسمت ۶۰ دقيقهاي به كارگرداني حسن فتحي و تهيهكنندگي محمد امامي است.پخش اين سريال از طريق سوپر ماركت هاي سراسر كشور و مراكز عرصه فيلم انجام شد.
در ابتدا قرار بود كه اسم اين سريال «روزي روزگاري عاشقي» باشد اما اسم آن به «سريال شهرزاد» تغيير يافت. داستان سريال «شهرزاد» در دههٔ ۱۳۳۰ خورشيدي ميگذرد و روايتي عاشقانه بر بستر تاريخ است. نغمه ثميني و حسن فتحي نويسندگان اين مجموعه ميباشند. استاد علي نصيريان ، ترانه عليدوستي، شهاب حسيني و مصطفي زماني ايفاگر نقشهاي اصلي اين مجموعه هستند. جشن سريال شهرزاد در تاريخ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ در مركز همايشهاي برج ميلاد برگزار شد، بليت اين جشن در مدت ۴۵ دقيقه اينترنتي فروخته شد، اين جشن باحضور عوامل و بازيگران و مردم برگزار شد و از اين سريال تقدير به عمل آمد.[۱][۲][۳]
ديرين ديرين نام يك پويانمايي ايراني در ژانر طنز است كه با كارگرداني و تصويرگري علي درخشي تهيه شدهاست. اين كارتون به مسائل اجتماعي، سياسي و اقتصادي پرداخته و نيز ميكوشد تا در جهت فرهنگ سازي در زمينه مصرف بهينه و سالم زيستن و . . . قدم بردارد.
اينانيميشن ديرين ديرين هم اكنون يكي از پر طرفدار ترين انيميشن هاي كوتاه ايراني است.
شما مي توانيد ويديوي يكس از قسمت هاي اين انيميشن جذاي را ببينيد .
يكي از ساده ترين، ارزان ترين و دلچسب ترين دسرها، بستني است.بستني نوعي دسر منجمد است، كه بايد شامل حداقل ۱۰٪ چربي شير باشد. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين دسر خوشمزه را به شما آموزش دهيم.
طرز تهيه يك نوع دسر بسيار خوشمزه و زيبا را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دسر بسيار شيك بوده و در عين حال تقريبا ساده است و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان است. با ما همراه شويد... در اين ويديوي اموزشي طرز تهيه ي دسر شكلاتي خوشمزه ايي را مي بينيد ...
در ادامه مواد لازم و طرز تهيه هر لايه را به صورت جداگانه شرح ميدهيم:
مواد لازم براي قسمت شكلاتي تيره: آب جوش………………………………… ۱و ۲/۱ ليوان آب سرد ………………………………….۲/۱ ليوان پودر ژلاتين ………………………………..۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوري پودر هات شكلات آماده…………………. ۲ بسته شكر ………………………………………۴ قاشق سوپخوري شكلات سياه و تلخ ………………………۵۰ گرم
طرز تهيه:
آب جوش و شكر و پودر هات شكلات و شكلات تلخ را روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا تمام مواد حل شده و يكدست شود . پودر ژلاتين را با آب سرد روي بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتين حل شده را به مايع شكلاتي اضافه كرده خوب مخلوط كرده كنار ميگذاريم.
مواد لازم براي قسمت شكلاتي روشن:
شير…………………………..۱و۲/۱ ليوان شكر …………………………۵ قاشق سوپخوري پودر هات شكلات……………۱ بسته آب سرد …………………….۲/۱ ليوان پودر ژلاتين………………….. ۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوري طرز تهيه : شير وشكر را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا كاملا داغ شود ولي نجوشد. حالا هات شكلات را افزوده خوب مخلوط ميكنيم و ميگذاريم كمي خنك شود . پودر ژلاتين را در آب سرد ريخته هم زده روي بخار آب قرار ميدهيم تا شفاف شود . حالا ژلاتين حل شده را كنار ميگذاريم تا كمي خنك شود سپس آن را به شير ولرم اضافه كرده خوب مخلوط كرده كنار ميگذاريم.
مواد لازم براي قسمت سفيد:
شير …………………………..۲ ليوان شكر ………………………….۸ قاشق سوپخوري وانيل …………………………۴/۱ قاشق چايخوري خامه………………………… ۳ قاشق سوپخوري پودر ژلاتين …………………….۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوري آب سرد ………………………۲/۱ ليوان
طرز تهيه:
پودر زلاتين را با آب سرد مخلوط كرده روي بخار آب قرار ميدهيم تا حل شود . شير و شكر را مخلوط كرده روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا شكر حل شود . سپس خامه و وانيل را افزوده خوب مخلوط ميكنيم تا يكدست شود حالا ميگذاريم كمي خنك شود . ژلاتين را هم كنار ميگذاريم تا داغي بيافتد حالا شير و زلاتين را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم تا خنك شود .
مرحله آخر:
قالب مخصوص ژله را مرطوب كرده در فريزر قرار ميدهيم تا كاملا سرد شود حالا يك لايه از مايع شكلاتي تيره در قالب ريخته ميگذاريم در يخچال تا نيم بند شود سپس لايه دوم را از شكلاتي روشن استفاده ميكنيم و بعد از نيم بند شدن لايه دوم در لايه سوم از مايع سفيد استفاده ميكنيم و همين كار را مرحله به مرحله ادامه ميدهيم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در يخچال قرار ميدهيم تا كاملا ببندد.
نكته: در صورت تمايل ميتوانيد لايه ها را با ارتفاع بيشتري در نظر بگيريد و هر رنگ را در يك طبقه استفاده كنيد و يا با ارتفاع كمتر و لايه هاي بيشتر تهيه كنيد…
موزش طرز پخت كيك ساده و بسيار خوشمزه … دستور پخت اين كيك بسيار ساده است و همه افراد به راحتي حتي بدون نياز به همزن و در مدت زماني كوتاه مي توانند اين كيك خوشمزه را درست كنند….
شكر را در ظرف گودي ريخته و وانيل را مي افزاييم و مخلوط مي كنيم. (مي توان به جاي وانيل از رنده پوست يك ليمو ترش يا رنده نصف پوست يك پرتقال استفاده كرد كه طعم فوق العاده اي به كيك مي دهد)2- تخم مرغ ها را يكي يكي مي افزاييم، و هر يك آنقدر هم ميزنيم( با چنگال يا همزن) تا روي آن حباب ايجاد شود و سپس تخم مرغ بعدي را مي افزاييم. 3- روغن و ماست را مي افزاييم و در حدي كه مواد يكنواخت شود هم ميزنيم.
4- آرد را سه بار الك مي كنيم و بيكينگ پودر و جوش شيرين را به آن مي افزاييم و مخلوط مي كنيم.5- آرد را (كه با و بيكينگ پودر و جوش شيرين مخلوط شده) كم كم به بقيه مواد مي افزاييم و فقط در حدي كه مخلوط شود هم ميزنيم.6- مواد را در قالب ريخته و در فر 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار مي دهيم. مدت پخت بستگي به فر دارد. ولي به طور متوسط بين 30 تا 45 دقيقه زمان براي پخت لازم است.
تام و جِري (به انگليسي: Tom and Jerry) كارتون تلويزيوني برندهٔ جايزه اسكار آمريكايي است. اولين قسمتهاي اين پويانمايي بين سالهاي ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۷ توسط مترو گلدوين ماير در هاليوود توليد شد و خالقِ آنها ويليام هانا و جوزف باربرا بودند كه آن را نويسندگي و كارگرداني ميكردند. ; كارتون تام و جري را مي تواتيد ببينيد.
اين كارتون تلويزيوني در مورد موشي به نام جري (Jerry) و گربهاي به نام تام (Tom) بود كه از قسمتهاي كوتاه ساخته ميشد. تام و جريهاي جديدي نيز به بازار عرضه ميشود. اين مجموعه از اهميت و محبوبيت ويژهاي برخوردار است و همچنان پس از گذشت شصت سال، از يادها پاك نشده است.
ميلكشِيك (به انگليسي: Milkshake)؛ به معني شيرِ زدهشده) گونهاي نوشيدني شيرين خنك است كه معمولاً از شير، بستني، يا آيس ميلك، طعم دهندهها و يا شيرين كنندههايي مانند باتر اسكاچ، كارامل، سس شكلات، يا شهد ميوه درست ميشود.
رستورانها و بارها معمولاًميلك شيك را «دستساز» و با چند اسكوپ بستني و شير، در مخلوطكن درست ميكنند اما بسياري از رستورانهاي فستفود، ميلك شيك را در دستگاه ميلكشيكساز درست ميكنند.
يكي از خوشمزه ترين نوع حلواحلواي شير است كه به راحتي نيز تهيه مي شود...
نشاسته را در 4 ليوان آب سرد حل ميكنيم و آن را از صافي رد ميكنيم. * بعد آرد برنج را در شير حل ميكنيم. آن را هم از صافي رد ميكنيم( توجه داشته باشيد كه شير بايد سرد باشد).
* سپس شكر، نشاستهي حل شده و محلول آرد برنج و شير را با هم مخلوط ميكنيم و در ظرفي ميريزيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم. بايد آن را مرتب هم بزنيم تا ته نگيرد و مايه به جوش آيد و غليظ شود.
* بعد گلاب را به آن اضافه ميكنيم. زمان هم زدن وقتي خط قاشق روي آن محو نشد( يعني غليظ شد) آنگاه آن را از روي آتش بر ميداريم.
ك دسر شكلاتي بسيار لذيذ كه با كمترين مواد و به مراتب سريع تر از هر موس شكلات ديگري آماده مي شود
مواد لازم آسانترين موس شكلات دنيا
شكلات تلخ و شيرين 1 پيمانه شير ½ پيمانه سفيده تخم مرغ 3 عدد بزرگ شكر 3 قاشق غذاخوري خامه زده شده شيرين (براي تزيين) به مقدار لازم
طرز تهيه آسانترين موس شكلات دنيا
در يك قابلمه كوچك، شير و شكر را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شده و شكر كامل حل شود. نمي گذاريم بجوشد. شكلات ها را ريز خرد كرده، داخل مخلوط كن مي ريزيم و شير داغ را به آن اضافه مي كنيم. حدود يك دقيقه مخلوط مي كنيم تا شكلات آب شود. سفيده تخم مرغ را اضافه مي كنيم و با درجه بالا يك دقيقه يا بيشتر مخلوط مي كنيم تا مايه سبكي حاصل شود. موس را داخل فنجان ها مي ريزيم و 3 تا 4 ساعت در يخچال مي گذاريم. هنگام سرو كردن، مقداري خامه زده شده روي آن ها مي ريزيم و با مواد دلخواه تزيين مي كنيم.
نكات تكميلي در مورد آسانترين موس شكلات دنيا آسانترين موس شكلات دنيا جزو دسر - كرم و موس ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه آسانترين موس شكلات دنيا را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
ژله هندوانه يكي از انواع دسرهاي زيبا و خوشمزه ويژه شب يلداست كه به راحتي و با استفاده از 3 نوع ژله و بستني وانيلي تهيه ميشود. شما ميتوانيد اين دسر خوشمزه را در اندازههاي مختلف و با قالبهاي متفاوت تهيه كنيد اما در صورتي كه بخواهيد يك دسر به صورت برشهاي مثلثي (قاچ هندوانه) و تك نفره داشته باشيد، بهتر است از قالب ناوداني استفاده كنيد. در ادامه طرز تهيهژله هندوانه ايي را به شما آموزش خواهيم داد.
براي تهيه ژله هندوانه ابتدا ژله قرمزرنگ را با 1.5 ليوان آب جوش به روش بن ماري و روي بخار آب حل كنيد. سپس صبر كنيد تا كمي خنك شود. بعد از خنكشدن ژله قرمز، دو قاشق بستني وانيلي آبشده به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. حالا ژله را داخل قالب ناوداني ريخته و داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد. بهتر است ارتفاع ژله قرمز حدود 1.5 سانت باشد. وقتي ژله قرمز بست، همين كار را براي ژله آلوئهورا انجام دهيد يعني؛ يك بسته ژله آلوئهورا را با 11 ليوان آب جوش به همان روش بن ماري حل كرده و بعد از سردشدن با نصف ليوان بستني وانيلي آبشده تركيب كنيد. از اين تركيب، به مقدار كمي روي ژله قرمز رنگ بريزيد. اين لايه قرار است قسمت سفيدرنگ بين هندوانه و پوست آن باشد. بعد از نيمبندشدن ژله آلوئه ورا در يخچال، ژله سبز را با 1.55 ليوان آب جوش مخلوط كرده و باز هم به همان روش حل كنيد و اجازه دهيد خنك شود. سپس يكي دو قاشق بستني وانيلي ذوبشده و يا خامه به آن اضافه كنيد تا كمي مات شود. سپس ژله سبزرنگ را نيز به همين روش تهيه كرده و روي لايه سفيد بريزيد تا قالب پر شود، بعد دوباره قالب را داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد. بعد از اينكه ژله هندوانه حدود 3 ساعت داخل يخچال باقي ماند و كاملا بسته شد، كف قالب را حدود 100-20 ثانيه داخل آب گرم نگه داريد تا ژله از قالب جدا شود. سپس ژله را درون سيني خيسشده برگردانيد و با چاقوي خيس برشهاي يك سانتي بزنيد. براي تخمههاي هندوانه نيز ميتوانيد از شكلات چيپسي يا تخم شربتي استفاده كرده و آنها را روي قسمت قرمز بچينيد.
ژله هندوانه خوشمزه و زيباي شما آماده است. شما ميتوانيد اين دسر زيبا را مخصوص شب يلدا تهيه كنيد و مهمانان خود را غافلگير كنيد. اميدواريم از اين آموزش استفاده لازم را ببريد.
اين دسر ساده اما خوشمزه دسر شكلاتي با توت فرنگي ، يكي از پرطرفدارترين دستور غذاهاي رمانتيك بوده است پس از آن لذت ببريد.
مواد لازم براي 8 نفر 150 گرم شكلات شيري 150 گرم شكلات تيره 150 گرم شكلات سفيد 750 گرم توتفرنگي درشت طرز تهيه قدم اول: يك سيني آشپزي را با ورقۀ آشپزي بپوشانيد. شكلات شيري را به قسمتهاي مساوي تقسيم كنيد و آنها را درون يك كاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهيد.
قدم دوم: يك-سوم از يك ماهيتابه را با آب پر كنيد. آن را با دماي زياد به نقطۀ جوش برسانيد. سپس دماي آن را كم كنيد. كاسۀ شكلات را بروي ماهيتابه قرار دهيد (نگذاريد كه كاسه با آب تماس داشته باشد). با يك قاشق فلزي هم بزنيد تا وقتي كه شكلات نرم شود.
قدم سوم: توتفرنگيها را ميبايست بشوريد و بگذاريد تا خشك شوند.سپس يك-سوم از توتفرنگيها را درون كاسۀ شكلات خود بزنيد. سپس آنها را درون سيني بگذاريد. همينكار را با شكلات تيره و سفيد هم تكرار كنيد و سپس سيني را در يخچال بگذاريد تا دسر شما آماده شود.
با طرز تهيه بستني سنتي در خدمتتون هستم، با ساخت بستني توي خونه ميتونيد تو گرماي فصل بهار و تابستان بستني خوش طعم و شيريني كه خودتون تهيه كرديد رو نوش جان كنيد و از خوردنش لذت ببريد. با اين آموزش جالب و زيبا كه براي شما قرار داده ام مي توانيد دسر بسيار خوشمزه ايي رادرست كنيد ...
بستني سنتي ايراني در صدر بستني ها قرار دارد و براي پذيرايي از مهمان ها بسيار مناسب است ..
اگر تمايل داريد كيك جشن ها و مراسم تولد عزيزانتان را در خانه تهيه كنيد و يك تزيين ساده و در عين حال زيبا و مجلسي داشته باشيد حتما با ما همراه شويد.. براي شما ويديوي اموزشيتزيين كيك را قرار داده ام و شما مي توانيد يكي از بهترين مدل هاي تزيين را ببينيد ...
ابتدا كيك را به دو يا سه قسمت تقسيم كرده.لايه ها را با خامه و مواد دلخواه روي يكديگر قرار داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و كاملا روي كيك را با آن بپوشانيد.
سپس مقداري ژله بريلو را با رنگ دلخواه مخلوط كرده و براي اينكه روكش ژله اي كيك طعم خوبي داشته باشد يك بسته ژله آماده را كه فقط با يك ليوان آب جوش حل شده را با بريلو كه به رنگ قرمز درآمده مخلوط كرده و به آرامي روي كيك ريخته و كيك را با گل مصنوعي و يك ريسه مرواريد پلاستيكي و نقل نقره اي خوراكي تزيين كنيد.
براي تهيهژله ميوه قالب را ابتدا با آب سرد بشوييد و بگذاريد آب آن خارج شود و كاملا خشك شود سپس به مدت 300 دقيقه در قفسه بالاي فريزر آن را قرار دهيد و بعد پرتقال و سيب را پوست بگيريدو هسته هاي آنها را در بياوريد و مكعبي ، مساوي خرد كنيد و قالب را از فريزر در بياوريد و ميوه هاي خرد شده را درون آن بريزيد و 30 دقيقه ديگر در فريزر فرصت دهيد بماند.در شير جوشي آب و شكر و اسانس و پودر ژلاتين را بريزيد و زير شعله اجاق را زياد كنيد تا مواد ژله ميوه اي بجوش بيايند.
خوب مواد را مخلوط كنيد تا پودر ژلاتين و شكر در يكديگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش كنيد و شير جوش را به كناري بگذاريد تا مواد خنك شود.
سپس قالبي كه ميوه ها درون آن است را از فريزر در بياوريد و مواد داخل شير جوش را روي ميوه ها بريزيد و قالب را مجددا در فريزر بگذاريد و به مدت 2 ساعت تامل كنيد تا ژله ميوه اي شما خوب حالت بگيرد.
در آخر قالب را در بياوريد و ژله ميوه اي آماده شده را در بشقابي بلوري برگردانيد تا جلوه بيشتر داشته باشد و براي تزيين ژله روي آن را با چند اسكوپ بستني يا شكلات يا خامه تزئين كنيد و نوش جان كنيد.
در آموزش هاي قبلي براتون طرز تهيه ژله نوشابه اي رو گفته بوديم . امروز مي خوايم يهژلهكمي متفاوت درست كنيم .. ژله داخل بطري نوشابه !در اين آموزش بطري نوشابه قالب ژله ما خواهد بود .ابتدا مواد ژله رو بايد آماده كنيم . براي اينكه ژله شما طبيعي تر و سوپرايزي جلوه كنه سعي كنيد از ژله هايي كه همرنگ نوشابه هاي موجود در بازار هستند استفاده كنيد .مثلا از ژله ليمو يا هر ژله سبز ديگه براي نوشابه اسپرايت ، از ژله پرتقال يا هر ژله نارنجي رنگ ديگه براي نوشابه نارنجي و از ژله نوشابه اي براي درست كردن ژله نوشابه مشكي ميشه استفاده كرداگه قصد درست كردن ژله نوشابه مشكي رو داريد دو روشي كه در اين آموزش براتون اومده رو بخونيد . شما ميتونيد از خود نوشابه هم در تهيه اين ژله استفاده كنيد .نكته اي كه در اينجا بايد بهش دقت كنيد اين هست كه براي تهيه اين ژله آب كمتري به كار ببريد . معمولا براي هر بسته ژله دو ليوان آب كافيه و شما براي اين دستور از يك ليوان و نيم آب استفاده كنيد .
بعد از آماده كردن مواد ژله به رنگ دلخواه ، سراغ يه بطري خالي نوشابه بريد . با كمك يه چاقو يا تيز تيغ يه برش طولي روي بدنه اون ايجاد كنيد و روي اين برش رو با چسب نواري كاملا محكم بپوشونيد .اين كار به خاطر اين هست كه بعد از بستن ژله شما راحت تر بتونيد بطري رو از ژله جدا كنيد .مواد ژله اگه گرم هست اجازه بديد تا خنك بشه سپس مواد رو به كمك قيف يا پارچ داخل بطري ريخته ، در بطري رو ببنديد و بطري رو به مدت 4 الي 5 ساعت داخل يخچال قرار بديد تا ژله كاملا بسته بشه .بعد از بسته شدن ژله چسب رو از بطري جدا كرده و از شياري كه روي بدنه بطري ايجاد كرديد آروم آروم بطري رو از ژله جدا كنيد .كاغذ روي نوشابه رو براي زيبايي بيشتر دور اون بپيچيد و در نوشابه رو هم در قسمت بالا قرار بديد تا ژله شما طبيعي تر به نظر بياد
براي شما دستور پخت دسر شكلاتي را قرار داده ام طرز تهيه اين دسر بسيار آسان و طعم و مزه آن بسيار بي نظير است.
اين دسر يك ميان وعده بينظير است كه هم ميتوانيد به عنوان صبحانه سرو كنيد و هم به عنوان يك پذيرايي شيك و متفاوت براي مهمانيهاي عصرانه ميل كنيد. تهيه اين دسر دو مرحله دارد. پس از آماده كردن تركيب اوليه، لازم است رويه شكلات را هم آماده كرده و به آن اضافه كنيد. با دارچين همراه شويد.
مواد لازم دسر :
شكلات تخته ۳۰۰ گرم پودر شكر دو قاشق غذاخوري مغز گردو ۱۰۰ گرم كره ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوري) بيسكوييت خرد شده پنج قاشق غذاخوري كاكائو دو قاشق غذاخوري قهوه يك قاشق غذاخوري شير خشك يك قاشق غذاخوري زرده تخم مرغ يك عدد
مواد رويه شكلات :
كاكائو يك قاشق كره ۵۰ گرم پودر شكر چهار قاشق غذاخوري آب جوش پنج قاشق سوپخوري ژلاتين يك ورق زرده تخممرغ يك عدد
طرز تهيه شكلاتي پاييزي : شكلات تخته را به روش بنماري روي بخار، حرارت ميدهيم تا كاملا نرم شده و به شكل مايع درآيد. كره را به پودر قند اضافه كرده و با همزن كاملا مخلوط ميكنيم. پس از آن زرده تخممرغ را به اين تركيب اضافه ميكنيم.حالا به ترتيب پودر كاكائو، پودر قهوه و شيرخشك را هم اضافه كنيد. نوبت به شكلات تختهاي آب شده است؛ بايد آن را هم به اين مواد اضافه كنيم. سپس بيسكوييت و گردو را هم اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه براي اين دسر بهتر است از بيسكوييت ساده (مانند ساقه طلايي) استفاده كنيد. بايد اين بيسكوييت را كاملا خرد كرده و بعد به اين مواد اضافه كنيد. اين مواد را كاملا با هم تركيب ميكنيم تا مايع يكنواخت و غليظي به دست بيايد. حالا اين مواد را در يك ظرف مناسب ميريزيم و كاملا روي آن را صاف ميكنيم.
طرز تهيه مواد رويۀ شكلات : كره آب كرده و تخم مرغ را مخلوط مي كنيم. ژلاتين را در آب جوش ميخوابانيم. بعد از اينكه نرم شد، آب اضافي آن را جدا ميكنيم و پودر قند يا پودر شكر را به آن اضافه ميكنيم.توجه داشته باشيد كه پودر قند يا پودر شكر بايد كاملا با ورق ژلاتين تركيب شود. تا پس از اضافه كردن تركيب تخممرغ و كره به آن، كاملا شفاف شده و ظاهر زيبايي به دسر شما بدهد.حالا به سراغ تركيب آماده شده دسر ميرويم. كافي است اين مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه كنيد. روي آن را كاملا صاف كنيد. ميتوانيد براي تزئين اين دسر بينظير از خلال پسته يا پودر گردو و … با توجه به ذائقهتان استفاده كنيد.روي ظرف را با سلفون بپوشانيد. سپس اين تركيب را به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد و سپس با يك نوشيدني داغ ميل كنيد.
اگر قصد داريد مرغ سوخاري در منزل تهيه كنيد حتما ابتدا بايد در نظر بگيريد كه اساساً امكان ندارد همان مرغ سوخاري كه در رستوران و با روش كي اف سي پخته شده است را در منزل تهيه كنيد . اما اگر قصد كرديد مي توانيد مطابق روش ذيل عمل كنيد :
براي چهار نفر: مرغ ۶-۵ تكه (سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + ۱- ۲ تكه بيشتر) تخممرغ ۲ عدد كامل آرد سفيد ۲ پيمانه آرد سوخاري ۳ پيمانه ادويه به مقدار لازم روغن سرخ كردني بسته به سايز ظرف مخصوص سرخكردن پودر سير و اورگانو به دلخواه
روش تهيه: ۱۱ – تكههاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و آب و نمك آبپز كنيد، نه در حدي كه مرغها كاملا نرم شوند، فقط اندازهاي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند. (حدود ۲۰ دقيقه كافيست)
۲ – تخممرغها را در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يكدست شوند. آرد سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبهدار بريزيد. آرد سوخاري و ادويه را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبهدار بريزيد. ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه ميشود.
۳ – روش اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز (براي اين مقدار مرغ ۲ قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است) و نمك را به آرد سوخاري اضافه ميكنند. مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد. در روش معمولي هم فقط نمك و كمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود.
۴ – تكههاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينكه كاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد، بعد به تخم مرغ آغشته كنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود.
۵ – در ظرف نسوزي – كه كمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود. توجه كنيد هرچه روغن بيشتر و داغتر باشد مقدار جذب روغن كمتر ميشود. ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخكن (روي درجه مناسب سرخ كردن مرغ) نيز سرخ كنيد.
۶ – تكههاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ كنيد. اگر حرارت كم باشد رنگ مرغها تيره ميشود. در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ بهكار رفته در مواد، اصطلاحا كف نكند. حدودا ۱۰-۶ دقيقه زمان لازم است تا مرغها با شرايط فوق كاملا سرخ (سوخاري) شوند.
۷ – بعد از سرخ شدن مرغها يك حوله كاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تكههاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو كمي پودر سير و اورگانو (در صورت تمايل) روي آنها بپاشيد.
مرغ غذايي است كه بيشترين سهم را در سفره هاي ايراني دارد، در بين غذاهايي كه با مرغ درست مي شود يكي از پرطرفدارترين غذاها كه بسيار خوشمزه و لذيذ است مرغ شكم پر خطه شمال كشور است
مواد لازم:
فلفل به ميزان دلخواه روغن به ميزان دلخواه مرغ (درسته با پوست) 1 عدد ليمو نصف قاچ پياز (متوسط خرد شده) 3 عدد پرتقال 1 عدد پودر كاري (اختياري) 1 قاشق چاي خوري آلو (من4/3 پيمانه ريختم) هرچي دوست دارين كشمش 2/1 زرد چوبه 2 قاشق چاي خوري دارچين 1 قاشق چاي خوري نمك به ميزان دلخواه
اول از همه 1 عدد پياز متوسط خرد شدمون رو نمك و فلفل ميزنيم و بهش آب ليموي تازمون رو اضافه ميكنيم.....حالا آب پرتقالمون و اق چ زردچوبه رو بهش اضافه مي كنيم.....و مخلوط مي كنيم.....سعي كنيد پوست مرغي كه انتخاب ميكنيد سالم باشه....مرغمون رو بعد از شستن و خشك كردن توي يك كاسۀ بزرگ ميذاريم و حسابي با مايۀ پياز پرتقالي كه درست كرديم آغشته مي كنيم.....هم داخل شكمش.....و هم روي كامل مرغ........حالا با يك نايلون يا درب محكم ظرف را بپوشانيد و بمدت 1 روز كامل ( 24 ساعت) در يخچال بذاريد........يادتون باشه هرچند ساعت يكبار پوشش مرغتون رو برداشته و همينطور در مواد دورش بغلطونيد و آب پرتقال و ليمو رو بر روي كل مرغتون بريزيد و دوباره سرش رو بذاريد و اين كار رو چند بار انجام بديد.........عد از يك روز ادامۀ پختمون رو انجام ميديم2 عدد پياز خرد شدمون رو كمي تفت ميديم تا نرم شه
حالا پيازمون رو از روي اجاق گاز برداشته و در ظرفي با كمي نمك و 1 ق چ زردچوبه و دارچين و آلو و كشمش و ادويه كاري مخلوط ميكنيم.....جونم براتون بگه مرغمون رو كه 1 روز حسابي توي مواد بوده و كاملا" آب پرتقال و ليمو و البته پياز توي گوشتش نفوذ كرده و حسابي ترد و خوشمزش كرده رو از يخچال در مياريم و همۀ مواد رو حسابي ازش جدا ميكنيم هم پيازها و هم آب پرتقال ...
حالا ته سيني فر يه ورق فويل گذاشته(براي اينكه ظرفتون كثيف نشه و شستنش راحت باشه) ....و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روي فويلتون روغن بريزيد......مرغتون رو در ظرف فر گذاشته....و مواد پياز و كشمش و آلو رو درشكم مرغ بريزيد.....و شروع به دوختن شكم مرغ كنيد......خوب حالا كه مرغمون رو حسابي ذوختيم...ميريم سراغ بال هاي اون......براي زيباي شكل مرغ بهتره بال هاي مرغ را در زير كتف مرغ ببريم.
حالا به اندازه اي كه فقط پوستش خشك نباشه به پوستش روغن ميزنيم وميذاريم توي فر.....بمدت 2 تا 2:30 ساعت.....يادتون باشه كه 1 ساعت اول روي حرارت كم رو به متوسط و سپس كم كم حرارت را زياد كنيد.(البته نه خيلي زياد كه روي مرغ بسوزه و داخلش نپزهتعجب)......هر 20 دقيقه يكبار هم از همون آبي كه خود مرغ پس ميده با قاشق روي تمام قسمت هاي مرغ ريخته و با سرعت درب فر را ببنديد و اين كار را تا آخرين لحظۀ زمان پخت چندين بار انجام دهيد........
در اين بخش براي شما دستور پخت و ويديوي اموزش خوراك مرغرا قرار داده ام ...
● مواد لازم: ▪ سينه مرغ: دو عدد ▪ اسفناج بخارپز : ۲۰۰ گرم ▪ پنير پيتزا : ۱۵۰ گرم ▪ آرد گندم : ۸۰ گرم ▪ سير تازه رنده شده : دو حبه ▪ سس كچاپ : ۱۰۰ گرم ▪ روغن مايع : ۱۰۰ گرم ▪ نمك و فلفل : به ميزان لازم ● طرز تهيه: سينه هاي مرغ را كه از قبل شسته ايم مقداري با گوشتكوب مي كوبيم و كنار مي گذاريم. سپس در ظرفي نمك، فلفل و آرد گندم را مخلوط كرده و سينه مرغ كوبيده شده را درون آن مي غلتانيم درون تابه با كمي روغن سرخ مي كنيم. روي مرغ هايي كه دو طرفشان سرخ شده، سس كچاپ مي ريزيم و اسفناج را كه از قبل بخارپز كرده ايم به همراه سيرهاي رنده شده روي سس مي ريزيم و در پايان پنير پيتزا را بر روي كل مواد مي ريزيم. مرغ ها را درون فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد مي گذاريم. وقتي پنير پيتزاي روي مرغ ها آب شد، مرغ ها را از فر خارج كرده و دوباره مقداري سس كچاپ بر روي آنها مي ريزيم و سرو مي كنيم.
يكي از غذاهاي خيلي خوشمزه و متفاوت كه ويوديوي اموزشي اش را برايتان نيز گذاشته ام طرز پختلقمه مرغ و پنير است .
اين غذا بسيار اسان و لذيذ است و در سريع ترين زمان ممكن درست مي شوند . اين غذا را در رستوران ها و براي پذيرايي از مهمانانتان نيز مي توانيد استفاده كنيد و در بيم منوي انتخابي قرار بدهيد .
پيشنهاد من به شما اين است كه حتما ان را امتحان كنيد حتما دوست خواهيد داشت .
پيتزا لقمه اي را به روش هاي متفاوتي مي توانيد درست كنيد. همچنين مي توانيد درون آن را با مواد مختلفي مثل ژامبون و پنير پر كنيد و يا با بادام زميني و ژله اين كار را انجام دهيد. در ادامه دستور پخت پيتزا لقمه ايي خانگي خوشمزه را به شما آموزش مي دهيم كه در مدت زمان كمي تهيه مي شود.
مواد لازم سينه مرغ: ۱عدد قارچ خرد شده: ۱۰۰گرم فلفل دلمه اي: ۲ عدد پياز: ۱عدد نان ساندويجي: به ميزان لازم پنير پيتزا: به ميزان لازم آويشن يا ادويه پيتزا: به ميزان لازم ادويه و نمك و فلفل: به ميزان لازم رب گوجه: به ميزان لازم
طرز تهيه پيتزا لقمه اي در منزل در ابتدا سينه مرغ را با پياز و ادويه جات لازم بپزيد. سپس سينه مرغ را ريز كنيد. قارچ ها را نيز شسته و خرد كنيد. دوباره هر دو را درون قابلمه بريزيد و تفت بدهيد. بعد اينكه قارچ ها كمي سرخ شد رب گوجه و ادويه پيتزا يا آويشن را نيز به آنها اضافه كنيد و بگذاريد كمي تفت بخورند.
در مرحله بعد نان ها را بايد برش دهيد. بهتر است آنها را به سه قسمت برش دهيد و مقداري داخل نان ها را خالي كنيد تا موادي را كه ساخته ايم داخل آنها بگذاريم. حالا بايد مواد گوشتي و پنير پيتزا و فلفل دلمه اي خرد شده را داخل نان ها قرار دهيم. ابتدا ته نان كمي پنير پيتزا بريزيد و بعد مقداري از مواد گوشتي و سپس فلفل را رويش بگذاريد و مجددا روي آنها را كمي پنير پيتزا بريزيد. اين روند را دوباره تكرار كنيد تا وقتي نان ها از مواد پر شوند. در آخر كار روي مواد پنير بگذاريد و روي پنير مقداري ادويه پيتزا بريزيد.
يكي از كارهايي كه بسياري از خانم هاي خانه دار انجام مي دهند ، پختن برخي از مواد غذايي و سپسفريز كردن مواد غذايي آنها است. افراد اين كار را به خاطر نداشتن وقت كافي انجام مي دهند ، اما مسئله اينجاست كه آيا اين مواد ديگر ارزش غذايي خود را دارند يا خير.فريز كردن غذاهاي طبخ شده براي استفاده دوباره از آنها امري رايج است كه با توجه به كمبود فرصت برخي خانم هاي خانه دار براي پخت غذا انجام مي شود.همين ماجرا در مورد ميوه ها هم اتفاق مي افتد. البته پزشكان نظرات متفاوتي در اين زمينه دارند.
هرچه هست وقتي مواد غذايي را منجمد مي كنيد و قرار است آنها را براي چندين هفته يا چندين ماه در فريزر نگهداري كنيد، نوع بسته بندي و نحوه صحيح انجام آن بسيار مهم است زيرا بسته بندي بد ممكن است موجب سرمازدگي يا يخ سوختگي مواد و در نتيجه از دست دادن مواد مغذي، طعم، رنگ، بافت، بو، رطوبت و كيفيت مواد غذايي شود.
كيك يزدي نوعي شيريني بومي يزد در مركز ايران است و بيشتر در خود استان يزد براي پذيرايي در مراسمهاي مذهبي از آن استفاده مي كنند.كيك يزدي يك كيك بسيار خوشمزه و خوش عطر است كه طرفداراي زيادي دارد. اين شيريني خوشمزه از جمله هنرهاي شيريني پزي مردم يزد است كه البته اكنون در همه جاي ايران قابل تهيه است
اگر تمايل به تهيه آن درمنزل داريد، با ما همراه شويد تا طرز تهيه اين كيك هاي خوشمزه را فراگيريد با ديدن ويديوي اموزشي ان مي توانيد به راحتي ان را تهيه كنيد . .
در اين بخش قصد دارم كه ويديوي اموزشي به همراه دستور العمل كيك پرتقالي را براي شما قرار بدهم ...
مواد لازم
آرد 2 و نيم ليوان شكر 1 و نيم ليوان تخم مرغ 3 عدد بكينگ پودر 2 قاشق چايخوري آب پرتقال 2/3 ليوان روغن 2/3 ليوان نمك 1/8 قاشق چايخوري پوست پرتقال مقداري
طرز تهيه : روغن و شكر را داخل كاسه بريزيد و با همزن بزنيد تا شكر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شود سپس مقدار كمي رنده پوست پرتقال نيز اضافه كنيد. آرد ، نمك و بكينگ پودر را باهم مخلوط كنيد و چند بار الك نماييد سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه كنيد ، اب پرتقال را نيز در اين فاصله اضافه كنيد ( به اين صورت كه كمي آرد و كمي اب پرتقال مجدد كمي ارد و كمي اب پرتقال و … تا تمام شوند ، يكنواخت و آرام مخلوط كنيد ).
ته قالب را چرب كنيد يا كاغذ روغني بيندازيد سپس مايه كيك را داخل قالب بريزيد و قالب كيك را داخل فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 45 دقيقه قرار دهيد ( 30 دقيقه اول پخت در فر را براي چك كردن باز نكنيد ).پس از پخت اجازه دهيد كيك خنك شود سپس از قالب خارج كنيد و روي ان پودر قند بپاشيد ، برش بزنيد و به همراه خامه و … سرو كنيد.نكته ها : در صورت تمايل ميتوانيد مقداري كشمش يا گردوي خرد شده به مايه كيك اضافه كنيد ، اين كيك بسيار خوشمزه و تهيه ان بسيار آسان است.